MI INOVIRAMO - MI NE IMITIRAMO

 

Projektiranje

Projektiranje informacijskih sustava, projektiranje baza podataka

Djelatnost projektiranja u tvrtki Echo ukljucuje

  • Projektiranje specijaliziranih informacijskih sustava

  • Projektiranje baza podataka za usko specijalizirane sustave

REFERENCE

Sustav za prikupljanje podataka u sumarstvu. Informacijski sustav za prikupljanje podataka na terenu u sumarsvu ukljucuje opremu za terenski rad (terenska rucna racunala s popratnom opremom), programsku podrsku-aplikacije za primanje, privlacenje i otpremu robe u sumarstvu te komunikacijsko rjesenje za prijenos podataka u pozadinski ured.

 

Sustav za upravljanje otvorenim-ulicnim parkiralistima. IS za naplatu parkirne pristojbe i upravljanje sustavom otvorenih-ulicnih parkiralista. Sustav ukljucuje slijedecu opremu: ulicne automate za naplatu parkirne pristojbe, rucne terminale za kontrolu naplate, opremu centralnog sustava upravljanja server, radne stanice komunikacijsku opremu, ...

 

Sustav za ocitavanje brojila i naplatu komunalnih usluga. Informacijski sustav ukljucuje opremu za ocitavanje brojila i naplatu (terenska rucna racunala s pisacima), programsku podrsku za upravljanje sustavom i komunikaciju s centralnim racunalnim sustavom.

 

Sustav za upravljanje zatvorenim parkiralistima i garazama. Sustav se sastoji od opreme (ulazni i izlazni terminal, automat za placanja parkirne pristojbe, rampe za kontrolu ulaza i izlaza, semafora, ...), programske podrske za upravljanje sustavom, prepaid podustava realiziranog smart-card tehnologijom.

 

 

Newsletter: Vaša e-mail adresa za obavijesti o našim najnovijim proizvodima i uslugama.