MI INOVIRAMO - MI NE IMITIRAMO

 

Profil tvrtke

Echo-it tehnološka je tvrtka za istrazivanje, razvoj i proizvodnju u informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

Istrazivanje i razvoj. Djelatnost istrazivanja i razvoja obuhvaca podrucje elektrotehnike, informatike i informacijskih tehnologija. Tvrtka veliki postotak dobiti ulaze u istrazivanje i razvoj novih proizvoda. Istrazivacko-razvojni rad u tvrtki rezultirao je nizom inovativnih proizvoda i rjesenja sa znatnim brojem patentnih prijava, patenata, autorskih prava, industrijskih oblicja, ...

Projektiranje. Djelatnost projektiranja ukljucuje projektiranje informacijskih sustava i baza podataka za specijalizirana-uza podrucja primjene.

Razvoj programske podrske. Projektiranje, razvoj i izrada sistemske i korisnicke programske podrske za specijalizarana podrucja primjene.

Proizvodnja. Djelatnost proizvodnje ukljucuje proizvodnju elektronickih uredjaja, industrijskih racunala, automata i druge opreme.

Proizvod tvrtke mogli bi smo opisati jednim pojmom: "Sustavi i rjesenja za automatizaciju i informatizaciju javnih usluga". i to u slijedecim podrucjima i granama ljudske djelatnosti: parkiralista (promet u mirovanju), javni prijevoz putnika, javna uprava, javne usluge, ...

Poslovanje i djelatnost tvrtke zahtjeva slijedeca znanja i tehnologije: Dizajn proizvoda; projektiranje i razvoj mikrokontrolerskih sustava; projektiranje baza podataka, projektiranje i razvoj internet aplikacija; projektiranje informacijskih sustava; programiranje: C/C++, java, HTML, XML, php, ...; graficki design: PhotoShop, Corel, Flash.

Filozofija.

Razumjeti okruzenje,  nacin rada i poslovanja te prepoznati poslovne potrebe svojih korisnika. Shvatiti kako korisnik razmislja, svoj proizvod prilagoditi potrebama kupca te mu tako pomoci pri unapredjenju poslovanja.

Misija

Kroz djelatnost tvrtke i u svakoj drugoj prilici uciniti ljude sretnijima i zadovoljnijima. Dati gdje god i koliko mozemo, svjesni da ce se ulozeno vratiti. A ako se i ne vrati, nismo nesretni, jer nas ispunjava pomisao da smo ucinili nesto za covjeka, covjecanstvo i okruzenje u kojem zivimo.

Izlozbe, sajmovi, priznanja

Redovni smo posjetitelji i izlagaci razlicitih izlozbi, salona inovacija, sajmova i foruma iz podrucja IT tehnologija, ...Za  svoje proizvode, tvrtka i ljudi iz razvojnog tima dobili su znacajna priznanja:

  • Srebrna plaketa V. hrvatskog salona inovacija, Plaketa Zajednice tehnicke kulture Zupanije osjecko-baranjske (za iznimna postignuca i doprinos od osobitog znacenja za razvitak tehnicke kulture), Srebrna plaketa VI. hrvatskog salona inovacija, Zlatna plaketa VI. hrvatskog salona inovacija, Broncana medalja izlozbe inovacija 'Budi uzor 2006', Broncana medalja izlozbe inovacija 'Arca 2007'

Vizija

Svoju buducnost vidimo i dalje u istrazivanju i razvoju, dizajnu proizvoda, projektiranju i proizvodnji opreme, sustava i rjesenja za automatizaciju i informatizaciju i to kako na europskom tako i na svjetskom trzistu.

 

 

 

Newsletter: Vaša e-mail adresa za obavijesti o našim najnovijim proizvodima i uslugama.