MI INOVIRAMO - MI NE IMITIRAMO

 

Interaktivni paneli

Fleksibilni interaktivni programibilni paneli u potpunosti promijenjivog dizajna i funkcije omogućavaju realizaciju interaktivnih rješenja za široko podrucje primjene.

Osobine ulazne funkcije.

Bilo koji dio površine panoa može se oblikovati u geometrijski oblik po želji i pretvoriti u meku tipku (soft touch) pri cemu se može koristiti bilo koja metoda dodira: prst, ruka u rukavici, olovka ili bilo koji predmet. Potreban je samo lagan dodir - trenutni (nulti) odziv na pritisak.
Svaka tipka može se u potpunosti programirati kako u pogledu funkcionalnosti tako i u pogledu potrebnog trajanja pritiska.

Osobine izlazne funkcije.

Pano može sadržavati bilo kakvu vrstu izlaznog uredaja; od svijetlecih dioda, tekstualnih 7 segmentnih displaya, grafickih mono i color lcd ekrana do tft ekrana visoke rezolucije.
Robustnost. Robusni i izdržljivi panoi, podržavaju neprekidan 24 satni rad u uvjetima javne upotrebe, površina panoa neosjetljiva je na grebanje.
Kompatibilnost. Panoi se mogu povezati s bilo kojim uredajem koji ima RS232 ili USB komunikacijsko sucelje.


Interaktivni paneli mogu biti ralicitih velicina i oblika s dužinom dijagonale i do 120” (300 cm).

PRIMJENE

  • Javno interaktivno informiranje građana, turista i posjetitelja grada u pudručju prometa i turizma

  • Gradski vodić i interaktivni plan grada, pregled panorame grada kao i pregled znamenitosti grada i drugih značajnih objekata u gradu.

 

Newsletter: Vaša e-mail adresa za obavijesti o našim najnovijim proizvodima i uslugama.