MI INOVIRAMO - MI NE IMITIRAMO


 

Tvrtka Echo d.o.o na najvecem IT sajmu CeBIT.

2. do 6. ožujka 2010.

Tvrtka Echo d.o.o. predstavila je najnovije proizvode na najvecem svjetskom sajmu informacijsko-komunikacijskih tehnologija CeBIT u Hannoveru, Njemačka.

Inace, na sajmu CeBIT predstavile su se hrvatske tvrtke: Abba, BLANCOM, Echo d.o.o., ELMA Kurtalj, KING-ICT, Trillenium i Fakultet elektrotehnike i racunarstva Zagreb.

Nastup je ostvaren u sklopu zajednickog štanda koji su organizirale Hrvatska gospodarska komora i Agencija za promicanje izvoza i ulaganja u suradnji s državnim uredom e-Hrvatska. Za usporedbu, u Hrvatskoj je registrirano preko 2600 informatickih tvrtki a na sajmu CEBIT nastupilo ih je 6 (šest).

Tvrtka Echo d.o.o. na sajmu CeBIT predstavila je dvije kategorije proizvoda:

1. MIR, Multimedijalna interaktivna rješenja, zadnju skupinu proizvoda koja ukljucuje nekoliko modela uredaja za automatizaciju javnih usluga za razlicita podrucja primjene; turizam, kulturu i umjetnost, edukaciju, marketing i prodaju, …
2. 'Siinfonija', sustav za interaktivno informiranje, integrirano je informacijsko rješenje je za interaktivno informiranje, pregled multimedijalnih sadržaja, u javnim prostorima.

Iako proizvod ima vrlo široku primjenu, posebno izdvajamo primjenu za sve državne institucije, škole, fakultete, …. Na samom sajmu je ostvareno niz kontakata s tvrtkama iz cijelog svijeta i 10-ak konkretnih dogovora s partnerima iz Brazila, Španjolske, Njemacke, Velike Britanije, Italije, Bugarske i zemalja bivše Jugoslavije.

Nastupom na ovakovom sajmu pokazalo se da proizvodi tvrtke Echo imaju velikih izgleda da postanu izvozni proizvodi, pogotovo to vrijedi za sustav ‘Siinfonija’ koji je razvijen u skladu s najvišim standardima.

Više informacija na web adresama:

http://www.cebit.de

<-- OSTALE NOVOSTI

 

 

Newsletter: Vaša e-mail adresa za obavijesti o našim najnovijim proizvodima i uslugama.