Početna | Vrste prroizvoda | Područja primjene | Kontakti i upiti
Područja primjene

Zbog svojih posebnih tehničkih osobina; rad u najtežim uvjetima, komunikacijske osobine, ugrađeni uređaj; GPS, digitalni kompas, 3G, Altimetar, G-sezor, RFID, barcode, ...  terenska ručna računala pogodna su i nužna za obavljanje svakodnevnih poslova u gotovo svim granama industrije i područjima primjene.

Inženjerski poslovni u ekstremnim uvjetima

Inženjerski poslovi u ekstremnim radnim uvjetima zahtjevaju i posebnu opremu. Posebno to dolazi do izražaju u planinama na visokim nadmorskim visinama gdje višefunkcionalna terenska ručna računala opremljena digitalnim kompasom, GPS-om, altimetrom, digitalnom kamerom zaista pomažu inženjerima u svakodnevnim poslovima.

Nadzor i praćenje radova

Geodetske usluge za izvođenje i praćenje  radova
Praćenje radova u građevinarstu, rudarstvu, ....
Rudari i inženjeri rudarstva često obavljaju poslove na visokim temperaturama i posebnim mjestima. Terenska računala prilagođena su za rad na temperaturama od -30 do +50 °C i opremljena npr. digitalnim kompasom nezamjenjiv su instrument pod zemljom.

Medicina

Uz pomoć terenskog ručnog računala, liječnici mogu  pratiti dijagnostiku i imati brzi uvid u stanje i napredovanje pacijenata.
Uz pomoć barcode čitaća bez potrebe da šetaju od ambulante do pocijenta, kompaktni robusni uređaji pomažu medicinskom osoblju u svakodnevnom radu i povećavaju im efikasnost.

Civilne snage sigurnosti, vatrogasci, policija i sl.

U svakodnevim poslovima vatrogasaca, policajaca, vojske, zaštitara, ... terenska računala usklađena s vojnim standardom MIL-STD-810F i IP67 nivoom zaštite za najteže radne uvjete će svakako doprinijeti efikasnosti. Koristeći npr. 3G komunikacijsku opremu mogu kostantno biti u vezi sa svojom centralom.

Skladišno poslovanje

Terenska računala opremeljena uređajima za automatsku identifikaciju proizvoda (RFID i barcode) i opremom za komunikaciju (3G, WLAN) neizostavna su u svakodnevnim poslovima u skladištu i razmjeni podataka s centralnim uredom.

Dostava robe i praćenje flote vozila

Terenska ručna računala uz standardnu opremu Bluetooth i Wi-fi opremljena opcionalnom opremom GPS i 3G omogućavaju praćenje položaja svakog vozila i stalnu komunikaciju s centralnim uredom, razmjenu podataka u realnom vremenu, ...

Echo d.o.o. za istraživanje, razvoj i proizvodnju  

Tel:  095/8333-811, 
E-mail: info@echo.hr,
http://www.echo.hr